Bed & Breakfast
Rezervări
Lastminuteâ
Oferte speciale
Teritoriul
La Puglia
Il Salento
La Grecìa Salentina
Orasele
Produsele
Evenimente
Unde să mîncăm
Ricete
Foto Gallery
Rutele
Utilitate
Despre no
Semneză-te în Guestbook
Numere utile
Codul de conduită
Legislaţie
 
 
 
 
 

Soleto se află la o distanţă de 18 km. de marea Adriatică şi Ionică, la aceeşi distanţă este separat şi de principalele localitaţi turistice cum ar fi Gallipoli e Otranto.Prin urmare un bun punct de plecare oriunde pentru a descoperi Salento şi nenumăratele sale peisaje, minuni istorice şi artistice
Soleto confina con i territori di Galatina, Sogliano Cavour, Corigliano d'Otranto, Martano, Zollino, Sternatia, San Donato, Lequile.
Le strade pił importanti del territorio sono le s.s. 16, 476 e 484 e le s.p. Soleto-Galatina, Soleto-Martano, Soleto-Sogliano, Soleto-Ster Soleto se īnvecinează cu teritoriile de la Galatina,Sogliano Cavour,Corigliano de Otranto,Martano,Zolino,Sternatia,San Donato,Lequile.Stradele cele mai importante ale teritoriului sīnt s.s 16,476 şi 484 si s.p Soleto-Galatina,Soleto-Martano,Soleto-Sogliano,Soleto-Sternatia.

COORDONATELE GEOGRAFICE A BED AND BREAKFAST"LA GUGLIA"

LATITUDINE:    +40°.185885

LONGITUDINE: +18°.203991

 
FĂ UN CLICK PE GOOGLE MAPS PENTRU A VEDEA HARTA
 
 
   

 Ajungīnd la Nord,mergi pe audostradă pīnă la Bari, odată ieşiţi din cabina de taxare, continuaţi spre Brindisi şi apoi din nou Sud spre Lecce.Prima de intersecţie v-a fi semnul ce indica Maglie-Otranto-TANGENZIALE EST după aproximativ 18 km,ve-ţi gasi ieşirea spre SOLETO

   

Cu trenul(Căilor Ferate de Stat) pentru a ajunge la Salento  este foarte simplu fie de-a lungul Mării Adriatice (Milano,Bologna,Pescara), sau prin Roma-Caserta.

Ajugīnd la Lecce , există două soluţii posibile: fie vă īnchiriaţi un automobil şi vă informaţi īn prealabil de ,,DESPONIBILITATEA NOASTRĂ, sau vă utilizţi de disponibilitatea trenurilor(Căilor Ferate Sud Est),prin urmare pute-ţi vedea sclipiri de peisaje la care timpul nu a schimbat nimic şi bucuraţi-vă de staţii care par să provină dintr-un album de istorie!

 

Cu avionul sburaţi pīnă la Brindisi(Aeroportul din Salento),aici puteţi opta pentru o maşină de īnchirie(urmīnd instrucţiunele descrise spre Soleto)ajungeţi rapid,sau puteţi alege să aştepaţi sosirea autobuzului care vă v-a duce pīnă la Lecce,după care v-a fi necesar să prindeţi strada spre Soleto.